Denne siste uka i januar vartet naturen opp med noen blåtimer som vi så inderlig gjerne vil oppleve de. Jeg var på Golsfjellet og grep muligheten til å ta på meg skiene og stake meg ut i puddersnøen og inn i det magiske lyset. Bildene er tatt fra start til slutt på en 60 minutter lang skitur. Jeg var alene på fjellet, heller ikke vinden var tilstede denne morgenen. Det var blikk stille bortsett fra et par ryper som plutselig landet i den glitrende snøen, tittet seg rundt og fløy videre. Klokka var 07.45 da jeg fant de nypreppa skisporene, kjente på de ca. 15 kalde gradene og ble møtt av en måneskalk over de snødekte trærne. En time senere var jeg lykkelig tilbake etter å ha tatt i mot dagen i skisporet.

Månen tar i mot i blåtimen
Dyresporene i nysnøen
I øst nærmer det seg soloppgang
Pastellmorgen i blåtimen
Månen og snøen
Fjellene i vest
Sola bryter blåtimen og treffer med sine første stråler på fjelltoppene

Hvilken lykke å plutselig få en sånn opplevelse i naturen, nyte hvert sekund og kjenne hvor glad man blir. Dagene kommer til å by på blåtimer videre i vinter, grip muligheten og nyt:-)