Mjølkevegen med avstikkere – 15 sykkelturer Golsfjellet og Valdres

Jeg har skrevet, fotografert og syklet sykkelboka Mjølkevegen med avstikkere. Den er fra fjellområdene Golsfjellet og Valdres. Bokidéen ble til fordi jeg ble så begeistret av å sykle akkurat her. » Område fortjener ei sykkelbok», så tok jeg fatt på oppgaven og det ble bok. Boka er nå solgt i flere tusen ex og har ført mange fornøyde syklister til disse turene. Jeg håper boka vil inspirere dere til uteliv og sykkelglede i et av landets absolutt fineste områder for sykling, kanskje det aller fineste! Hvorfor, det ser du i boka! Mjølkevegen med avstikkere tar deg igjennom et genuint stølsmiljø på Stølsvidda, hvor tiden har stått stille gjennom årtier. Langstølen på Stølsvidda er den populære landhandelen, nå landets mest populære sykkelkafé. Turene er for det mest rundturer som går på fjellveier og noe stier som binder de sammen. Utsikten til Jotunheimen følger deg hele veien. Hit kan du legge ei hel uke sykkelferie og ha nye turer hver dag.

Sykkelboka Mjølkevegen med avstikkere

Boka gir deg inspirasjon til å  planlegge fine sykkelopplevelser for sommeren og høsten.  Flere bokhandlere selger boka samt overnattingssteder og forretninger i Hallingdal og i Valdres har boka for salg.

Klikk her så laster du ned gpx filer av bokas turer

Vil du ha alle turene og oppleve det gode livet langs Mjølkevegen, får du turbeskrivelser, kart og inspirasjon i Mjølkevegen med avstikkere 15 sykkelturer Golsfjellet og Valdres

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.