Foto er en del av min turglede. Først tok jeg et bilde av og til, så fikk jeg meg et vanntett kamera og fikk tatt kajakkbilder bl.a på turer i Nord Norge med det fine lyset. Fotogleden vokste, nå er det sjeldent jeg er på tur uten kamera i sekken. Deltagelse på fotoworkshop i moskusens sitt rike i Dovrefjell med naturfotograften Roger Brendhagen var herlig motivasjon. Litt bedre utstyr er gøy, samtidig er det det å være ute tidlig og sent, det å være være våken for motivene som er det viktigste. «Det beste kameraet er det du har» er en god huskeregel. Bruk det og få de vakre øyeblikkene med deg videre.

Lev Godt har et fotoarkiv på tusenvis av natur – og aktivitetsbilder fra nord til sør, tatt fra kajakk, fra turer på sykkel, ski og beina, ved fjell, fjord, skog og mark. Hvis du trenger et bilde til en tekst, til en nettsiden, til en annonse, blir jeg glad om du tar kontakt! Det er hyggelige når det kommer  forespørsler hvor noen har googlet seg frem til et av mine bilder, eller funnet bloggen, med spørsmål om det er mulig å kjøpe det. Det er det!

Søk på hovedsiden under katergorier  ut i kajakk, ski, sykkel, turer på beina og du ser noen av bildene mine igjennom artiklene. Det finnes mange flere enn disse, så det er bare å ønske motiv om du ikke finner akkurat det du ser etter.

Elg i morgentåke, sted Golsfjellet

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.