Mjølkevegen med avstikkere –  nå er den ute, boka jeg har syklet, fotografer og skrevet! Den er til salgs i nettbokhandlere, bokhandlere og i flere reiselivsbedrifter og forretninger langs Mjølkevegen.

Salgssteder er:

 • Alle nettbokhandlere, bla. disse:
 • Kolofon nettbutikk ( forlaget som har bidratt med å utgi boka)
 •  haugenbok.no
 •  Tanum nettbutikk
 • Bokhandlere, noen har de i butikken, hos andre kan du bestille den. Bokhandel på Fagernes,  Gol og Ål har den fast i butikken fra februar.
 • På Golsfjellet kjøper du den på Kamben, Storefjell, Oset og kaféen i Bualie.
 • Gol, hos Gol Turistkontor i tillegg til bokhandelen.
 • Valdres, boka selges hos Joker på Vaset, Gomobu, Joker Fjellbu i Tisleidalen, Merket, Vasetdansen Camping, turistkontoret på Fagernes og Beitostølen og Langestølen kolonial på Stølsvidda, som er åpen i vinterferien og påsken. Boka kommer også før påske til Søre Hemsing, Beitostølen Radisson Blue Hotel og Sport 1 på Gol.

Vil du få en smak før du kjøper den, ta en titt på denne linken.

Mjølkevegen med avstikkere skildrer «livet langs veien», 15 sykkelturer  med kart og turbeskrivelser og tips om stisykling i et av Norges aller fineste områder for sykling. Boka er rikt illustrert med bilder. La deg inspirere!

Avisa Valdres skriver dette om boka, trykk for link.

About Author

Jeg er glad og aktiv og trives best ute i naturen. Trening ute og friluftsliv året rundt er det jeg liker aller best. Jeg bor nær både sjøen og marka og har stadige magiske opplevelser på ski, i kajakk, på sykkel og på beina. Det er spennende å finne perler i vårt eget land med godt uteliv. Jeg deler gjerne tips, kanskje kan det inspirere dere til fine opplevelser ute i naturen.

You might also enjoy:

3 Comments

  1. Hei Per,
   Nei, det er ikke oversiktskart, men detaljerte kart over de 15 turene. Turene 1 – 12 rundturer fra / ved områdene Golsfjellet, Tisleidalen, Stølsvida, Vaset, mens turene 13 – 15 er i turer ut fra Bygdin og Beitostølen. Man får kjøpt et sykkelkart for Golsfjellet, Valdres og Hemsedal som viser hele området bortsett fra de 3 turene ved Beitostølen. På valdes.no er det et kart fra bikemap over Mjølkevegen fra a – å. Mvh Birgit

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.