Forrige helg var det sykkelforhold på fjellet når man tok på litt ekstra tøy. Vipps, så kom snøen og skapte drømmeforhold for skiene. Jeg har følt på det i dag, den luksusen som naturen gir oss. Det er ikke noe som gir det samme følelsen av lykke, velvære, inspirasjon som det å være tilstede i naturen.  Det har vært mye luksus i høst på sykkel, i kajakken, på beina. Ta turen ut ved soloppgang, i månelyset, under stjernehimmelen. Opplevelsene er gratis, du må bare legge inn i dagene dine at du er mye ute. Luksus kommer som små og store perler på ei snor. Nå er det skiopplevelsene vi skal ta for oss av de neste månedene. Det begynte strålende i dag. Det var den første skihelgen denne sesongen og for en start! På Golsfjellet var helt naturlig luksus sånn denne helgen.

Første helg i november og drømmeforhold
Første helg i november og drømmeforhold

Sykkelsesongen har vært strålende fra mai til avslutningen forrige helg med fjellsyklingen for i år. Så slår jammen naturen til med drømmeforhold for ski allerede 4. november. Spørsmålet var etter å ha laget egne spor i går, ville vi få hjelp til å forsere puddersnøen så tidlig på sesongen eller kom snøen som «julekvelden på kjerringa» for de som har spor på agendaen. Hjelp fikk vi, stor takk til både Bualie og Storefjell som har tatt ut sccoter og beltevogn for å gi oss en lett tur på silkeføre. Ikke er det lenge siden vi avsluttet skisesongen heller, også det på Golsfjellet, det var i mai.

p1000303
Golsfjellet  kveldstur 11. mai
Golsfjellet 4. november
Golsfjellet ettermiddagstur 4. november
Det går mot novemberkvelden på Golsfjellet
Det går mot novemberkvelden på Golsfjellet

Nå har kvelden senket seg. Da kan vi oppleve enda mer naturlig luksus ved å ta turen ut, kikke etter Karlsvogna, kanskje har den med seg noe nordlys i bagasjen?

Karlsvogna med nordlys i baggasjen
Karlsvogna med nordlys i bagasjen