Etter ferien har jeg av og til tenkt på det. Tenkt på det når jeg har tråkket inn til by´n tidlig morgener.  Det at høsten snart er her med det fine morgenlyset. Denne uka slo det skikkelig til. Den fineste himmel i orange, rosa, så gult, som går over i sollyset ettersom du tråkker østover. Klare høstmorgener er nesten uslålige, de gjør deg litt ekstra glad. Ihvertfall hvis du tar deg tiden til å ta det fine inn der du tråkker langs veien. Det er i disse dagene himmelen lyser opp for deg rett før det er lykta som både skal vise vei og gjøre deg synlig. Det er disse dagene jobbsyklisten får årstiden servert på første klasse og tar i mot høsten på best mulig måte.

SAMSUNG CSC
Fint å starte dagen på to hjul med denne velkomsten

I sommer har det vært flere syklister enn noen gang. Det føles sånn, det vises på sykkeltellerne, så har El syklene kommet mer på banen.  Det er så bra at mange benytter muligheten til å bruke jobbveien til trening og frisk luft. Det er helse i hvert tråkk, i hvert skritt for de som foretrekker joggeskoene. I tillegg kommer bonusen ved å være ute og » i farta » to ganger om dagen. Det er bare å nyte høsten og morgentreningen i det fineste lyset som er i Sør Norge nå.

SAMSUNG CSC
Gode dager for jobbsyklisten

 

About Author

Jeg er glad og aktiv og trives best ute i naturen. Trening ute og friluftsliv året rundt er det jeg liker aller best. Jeg bor nær både sjøen og marka og har stadige magiske opplevelser på ski, i kajakk, på sykkel og på beina. Det er spennende å finne perler i vårt eget land med godt uteliv. Jeg deler gjerne tips, kanskje kan det inspirere dere til fine opplevelser ute i naturen.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.