Sykkeltur til julepresang er en opplevelse å se frem til gjennom hele vinteren, noe fint, noe som er miljøvennlig, noe som er helse i hvert et tråkk. Å gi bort en sykkeltur til jul er en opplevelse å gjøre sammen og en opplevelse og glede seg til.

Fra Golsfjellet gjennom Valdres retning Vinstra, eller omvendt. Der snor Mjølkevegen seg frem mellom stølsgrender og fjell, gjennom et rikt fugle -og dyreliv. Der ligger stølsveiene og stiene som binder de sammen. Det gir noe av det aller beste av sykling landet vårt kan by på. Et terreng som passer alle, med runder fra lett og korte til mer krevende og lange. Boka Mjølkevegen med avstikkere er 15 turer i dette området, turene er i bilder, tekst og med kart.

Pakk boka med sykkelturen og du har ei julegave noen vil bli glad for og glede seg til hele veien frem til sommeren. Ønsker dere å leie sykler, er det flere steder i området som har sykkelutleie, både el-sykler og de uten el.

Her selges boka Mjølkevegen med avstikkere, trykk for info og salgssteder.

About Author

Jeg er glad og aktiv og trives best ute i naturen. Trening ute og friluftsliv året rundt er det jeg liker aller best. Jeg bor nær både sjøen og marka og har stadige magiske opplevelser på ski, i kajakk, på sykkel og på beina. Det er spennende å finne perler i vårt eget land med godt uteliv. Jeg deler gjerne tips, kanskje kan det inspirere dere til fine opplevelser ute i naturen.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.