2018 er historie, en journalist fra avisa Klassekampen ringer. Boka mi Mjølkevegen med avstikkere er en de meste solgte bøker som ble selvdistribuert i 2018. Det er stas! Som denne artikkelen viser er jeg med boka på Ti på topp lista! Det står 2900 ex, men journalisten skrev feil, tallet for 2018 er 3200 solgte bøker! Morsomt at ei turbok, som i tillegg omhandler et og ikke alle fjellområder, har blitt tatt så godt i mot! Men, det er jo kanskje landets fineste sammenhengende sykkelområde og et område som byr på støler, dyreliv, utsikt, fjellveier og stier, så kanskje ikke så rart allikevel.

Også på dette årets første dager selges det bøker. Boka er en fin gave og det er ei bok som er fin å bruke for planlegging av aktiv ferie til sommeren!

Salgsstedene til Mjølkevegen med avstikkere finner du ved å trykke her…..

Rundtur om Smådalen – tur 10 i boka

About Author

Jeg er glad og aktiv og trives best ute i naturen. Trening ute og friluftsliv året rundt er det jeg liker aller best. Jeg bor nær både sjøen og marka og har stadige magiske opplevelser på ski, i kajakk, på sykkel og på beina. Det er spennende å finne perler i vårt eget land med godt uteliv. Jeg deler gjerne tips, kanskje kan det inspirere dere til fine opplevelser ute i naturen.

You might also enjoy:

2 Comments

  1. Jeg kjøpte boka på Dokka, fredag. Har hytte i Vest-Torpa og alltid interessert i nye områder å sykle i. Boka er midt i blinken, oversiktlig og fin. Ser frem til å prøve flere av turene til sommeren. Hilsen Gunn

  2. Hei Gunn,
    Så fint at du kjøpte bok mi, takk! Det er så fint å sykle disse avstikkerne fra Mjølkevegen, så her kommer du til å kose deg til sommeren! Det er ikke så langt fra Vest-Torpa og å ta sykkelen på bilen til Tisleidalen og kunne ta flere av turene, som igjennom Golsfjellet og Valdres med Stølsvidda og ex stoppe på Langestølen for vafler:-) . Ha fine turer når bakken igjen er fri for snø, Birgit

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.