Lev Godt deler turglede, turtips og inspirerer til uteliv i mange varianter. En annen form for uteliv venter på Chat Noir 21. og 22. august. Da inviterer showduoen Bransjen med Ane og Silje til sin 3. forestilling. Disse to herlige jentene, som begge har bakgrunn fra Bårdar Danseinstitutt, byr på et show med humor, sang og musikk. Lev Godt er stolt sponsor av Bransjen og heier på Ane og Silje, som vil opp og frem, og byr på egne tekster og masse sprudlende humør.

Lik eller del denne artikkelen via facebook og vær med i trekningen av 5 premier á 2 stk. billetter til fredag 21. august på Chat Noir. Alle som liker eller deler innen onsdag 5. august har vinnersjanser. Melding kommer i meldingsboksen til de heldige vinnere. Velkommen til Bransjen show på Chat Noir.

BransjenAlle2015
Lev Godt er stolt sponsor av Bransjen

 

About Author

Jeg er glad og aktiv og trives best ute i naturen. Trening ute og friluftsliv året rundt er det jeg liker aller best. Jeg bor nær både sjøen og marka og har stadige magiske opplevelser på ski, i kajakk, på sykkel og på beina. Det er spennende å finne perler i vårt eget land med godt uteliv. Jeg deler gjerne tips, kanskje kan det inspirere dere til fine opplevelser ute i naturen.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.