Johaug tights og piggsko for vinterløping. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær……  Jada, det er bare å finne funksjonelt utstyr så man kan ta en treningstur uansett vær og underlag. I disse tider er det ingen selvfølge at desember varter opp med hverken skiforhold eller tørt og kaldt underlag. Derfor er det så bra at det finnes klær og sko for alt føre. I fjor hadde jeg ikke de best løpeskoene med pigg, noe som førte til at det var joggesko på isen stadig vekk. Det endte til slutt i et realt fall rett på ryggen og et ribbeinsbrudd. Nye løpesko med pigg var dermed på høstens innkjøpsliste. Det samme var en god vinter tights, med litt mer varme enn andre tightser i skapet med treningstøy.

Johaug tights.

Nå er den testet på løpeturer både i varmegrader og kuldegrader, og endelig, nå har jeg en god vintertights kjøpt på nettbutikken johaug.com. Det er flosset på innsiden, som luner og holder dermed på varmen. En liten og praktisk nøkkellomme med klaff finnes på innsiden. Det er snøring i livet og en glidelås på ankelen. Fargen er sort med johaugdesignet, som også innholder refleks, som er bra på de mørke kveldene. Dette er ganske enkelt en fin løpetights når gradene både er under og over null. Jeg er ihvertfall godt fornøyd. Har også testet andre av johaugproduktene, som både er gode å trene med og har kult design og farger.

Tights fra johaug.com vinterkolleksjon
Tights fra johaug.com vinterkolleksjon

Gore Tex sko med ispigger

Ispigger på løpeskoene er et «must » for å holde seg trygt på beina på holkeføret. Løpesko med pigger gir meg samme trygghet på løpeturene som syklingen med piggdekk gjør. Det sitter som bare det på isdekke! Assics modell Gel-FujiSetsu 2 GTX er en lett sko med fastmonterte pigger på sålen. Gore Tex i overdelen holder deg tørr på beina. Skoen har en god passform. Denne løpeskoen anbefales på glatt og isete underlag både på løpeturen eller om du skal ut å gå på vinterføre langs veier eller på stier i Marka.

Assics piggsko for løpeglede på vinterføre
Assics piggsko for løpeglede på vinterføre

About Author

Jeg er glad og aktiv og trives best ute i naturen. Trening ute og friluftsliv året rundt er det jeg liker aller best. Jeg bor nær både sjøen og marka og har stadige magiske opplevelser på ski, i kajakk, på sykkel og på beina. Det er spennende å finne perler i vårt eget land med godt uteliv. Jeg deler gjerne tips, kanskje kan det inspirere dere til fine opplevelser ute i naturen.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.