Engø Gård er mest kjent for måltider det går gjetord om. Det er ikke rart av mange velger å holde sine bryllup og andre begivenheter her med et kjøkken og en service som er av de aller beste. Det som ikke er like kjent er friluftsmulighetene man kan ta for seg ved et Engø opphold. Her er sjølandskapet, sjøfulgene, Verdens Ende, sykkelveier og vandrestier og ikke minst en idylliske skjærgård med fantastiske padlemuligheter. Det å kombinere herremåltidene med aktivitet i denne naturen er gode opplevelser. En dag eller flere her er rett og slett godt for kropp og sjel!

Flere måker enn kajakkpadler i bukta ved Engø Gård, men snart er det kajakkurs!
På Engø sin hjemmeside inviteres det til kajakkurs 22. og 23. juni. Det er et nybegynnerkurs på et døgn, hvor du går til dekket bord ifht. at kajakkene ligger klare fra arrangøren og erfarne guider ivrer etter å formidle padlegleden. For dere som har lyst til å lære å padle, er dette et supert kurs som gir de grunnleggende tipsene og det i et fantastisk padleområde. Kanskje ses vi, jeg tar turen!

Vi tok også turen til Tjøme og Engø med kajakker sist sommer. Det frister definitivt til gjentagelse, les mer her.

Bli med på padlekurs på Engø og få grunnlaget for padleopplevelser utover sommeren
Blir ikke så mye bedre enn å kombinere hygge på Engø Gård med friluftsliv i området.

About Author

Jeg er glad og aktiv og trives best ute i naturen. Trening ute og friluftsliv året rundt er det jeg liker aller best. Jeg bor nær både sjøen og marka og har stadige magiske opplevelser på ski, i kajakk, på sykkel og på beina. Det er spennende å finne perler i vårt eget land med godt uteliv. Jeg deler gjerne tips, kanskje kan det inspirere dere til fine opplevelser ute i naturen.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.