Turglede

Turglede under juletreet gir drømmer om spreke opplevelser fremover, eller mimring om turene som var. Mjølkevegen med avstikkere – 15 sykkelturer Golsfjellet og Valdres» er årets ny turbok!

Signert bok til jul kjøpes via VIPPS eller melding:

Vil du kjøpe signert bok med en hilsen fra meg som har laget boka, kan du trykke på betale på VIPPS og sende kr. 349.- til nr. 138287. Skriv navn og adresse for forsendelse av boka i meldingsfeltet samt hvem den skal være signert til, og den kommer til deg i posten. Du kan også bestille signert bok ved å sende en e-post fra kontaktskjemaet på denne siden.

Salgssteder:

Bokas salgssteder, for bøker som ikke er signert, finner du ved å trykke på denne linken,  Boka kan også kjøpes i alle nettbokhandlere. Bokhandlere som har den i butikken ser du på oversikten.

About Author

Jeg er glad og aktiv og trives best ute i naturen. Trening ute og friluftsliv året rundt er det jeg liker aller best. Jeg bor nær både sjøen og marka og har stadige magiske opplevelser på ski, i kajakk, på sykkel og på beina. Det er spennende å finne perler i vårt eget land med godt uteliv. Jeg deler gjerne tips, kanskje kan det inspirere dere til fine opplevelser ute i naturen.

You might also enjoy:

2 Comments

  1. Superfin bok med nydelige bilder og mange gode turforslag. Morsom å lese for alle som er interessert i vårt flotte land og natur, uavhengig av om man skal på sykkeltur eller ikke. Kjøpte som julegave også jeg’

    1. Hei Ingrid,
      Fint du liker boka og at den inspirerer med turene og bildene. Ja, vi har et så flott land og akkurat det området, som jeg har skrevet om og fotografert, er supert for sykling. Spesielt fint med alle stølsveier som gir de mulighetene for turer og opplevelser. Takk for at du sprer gode ord om boka og også bruker den som julegave. Ha en god jul snart:-)

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.