Høstferien, farger i fjellet, den klare lufta, de siste sykkelturene før det går mot vinter. Nå er vi snart her, da nordmenn tar noen fridager og strømmer til fjells med turglede i bagasjen. For meg, og sikkert mange av dere, er høstferien avslutning på barmarkssesongen på sykkel. Boka mi, Mjølkevegen med av stikkere, har gitt meg ekstra mye sykkelglede i år. De som har kjøpt den har blitt inspirert, mange har funnet frem til nye turer, noe som også var meningen. Boka har vært en  flott reise i sykkelglede fra den kom ut i vinter og hele veien igjennom sommeren og høsten. Jeg er både stolt og glad for at dere der ute har tatt så godt i mot boka og for at den bidrar til at dere har fine turer i disse vakre fjellområdene.

Storfjorden, her passerer tur 8 og 9

Boka, som inneholder 15 turtips med kart, bilder og turbeskrivelser, er turboka å ta i bruk også når høstferien står for tur.

Høstferien – start turene dine her:

Golsfjellet, Vaset og Beitostølen

I boka anbefaler jeg Golsfjellet, Vaset og Beitostølen som de aller beste utgangspunkt for sykkelferien. Boka gir deg flere turer med utgangspunkt fra hvert av disse stedene. Her kan du bo flere dager og ha nye turer hver dag. Lengre turer, kortere turer, det er turer i de fleste varianter. Eksempler på hvilke turer fra hvilke steder:

  • Golsfjellet, ta turene 1 – 10
  • Vaset, ta turene – 8, 9, 10, 11, 12
  • Beitostølen, ta turene 13, 14, 15

I boka får du avstander, høydeprofiler og vanskelighetsgrader, her er det bare å velge fra øverste hylle det som passer for deg. Kanskje er du en av de som har invester i en el-sykkel, de fleste turene egner seg også for el-sykkel. På Golsfjellet, Vaset og Beitostølen er det også flust med overnattingsmuligheter om du trenger det. Vil du laste ned gpx filene fra bokas turer, finner du de her.

For informasjon om boka og salgssteder, klikker du her.

Ha en fin høst på tur:-)

Tisleifjorden som binder sammen sykkelopplevelsen Golsfjellet og Valdres
Høst og fine sykkelforhold på Gamle Gurisetveg på Golsfjellet

About Author

Jeg er glad og aktiv og trives best ute i naturen. Trening ute og friluftsliv året rundt er det jeg liker aller best. Jeg bor nær både sjøen og marka og har stadige magiske opplevelser på ski, i kajakk, på sykkel og på beina. Det er spennende å finne perler i vårt eget land med godt uteliv. Jeg deler gjerne tips, kanskje kan det inspirere dere til fine opplevelser ute i naturen.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.